Vi bruger cookiesKlik X for at acceptere vores brug af cookies

Skal du studere i udlandet? Eller måske rejse i Østen?
Køb din ungdomsrejseforsikring her.

Ungdomsrejseforsikring enkeltrejse

Ungdomsrejseforsikringen er en billig rejseforsikring til dig under 35 år
- også hvis du skal studere i udlandet.

DEN OPLAGTE REJSEFORSIKRING TIL UNGE OG STUDERENDE

NB! En ungdomsrejseforsikring dækker ikke rene skirejser. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os.

safeAway tilbyder markedets bedste rejseforsikring for dig, som skal rejse langt væk i lang tid.  Her kan du få en billig ungdomsrejseforsikring med bred dækning og fuld sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Ungdomsrejseforsikring til ferie og studier i hele verden.

Med ubegrænset dækning på sygdom

Med safeAways enkeltrejseforsikring er du sikret ubegrænset dækning for bl.a. hospitalsophold og hjemtransport.

Det kan lyde af meget at have en dækning på en million kroner, som nogle rejseforsikringer tilbyder, men erfaringerne viser, at det ikke altid er nok. Udgifterne kan sagtens overstige det beløb, hvis du f.eks. kommer alvorligt til skade i USA.

BRED DÆKNING – ALTID MED ULYKKES- OG ANSVARSFORSIKRING I ENKELTREJSEFORSIKRINGEN

Med safeAways ungdomsrejseforsikring er du altid dækket for ulykke – det er ikke noget, du skal betale ekstra for i din enkeltrejseforsikring.

FÅ DIT TAB ERSTATTET, HVIS DIN LEVERANDØR GÅR KONKURS

Som et af de få selskaber sikrer vi dig økonomisk erstatning, hvis dit luftfartsselskab, hotel, biludlejer eller lignende leverandør pludselig går konkurs før din rejse.

Det er en ekstra tryghed for dig, der selv arrangerer din rejse og køber flybilletten over nettet. Du er nemlig kun dækket af Rejsegarantifonden, så længe du har købt en pakkerejse eller har købt en særskilt konkursdækning.

GEOGRAFISK DÆKNINGSOMRÅDE

Hos safeAway har vi tre geografiske dækningsområder, nemlig:

Læs mere om vores dækningsområder her

Dækningsoversigt - hvad er udvidet Europa og hvad er resten af verden?

 

TILVALG TIL DENNE REJSEFORSIKRING

Du kan udvide grunddækningen med følgende ekstra dækninger:

  • Bagagedækning: For et tillæg kan du købe dækning for tab/beskadigelse og forsinkelse af bagage m.v. Du kan beregne prisen med og uden bagage på næste side, når du udfylder formularen.
  • Spar selvrisikoen: for et mindre tillæg kan du fjerne selvrisikoen på kr. 750.
  • Afbestillingsforsikring: for bare 4 % af rejsens pris kan du sikre dig økonomisk erstatning, hvis du bliver nødt til at afbestille din rejse. På den måde kan en kedelig aflysning blive til en udskydelse af rejsen. De store rejseforsikringsselskaber og rejsebureauerne tager typisk 6 % for en afbestillingsforsikring. Vi giver dig samme sikkerhed for næsten halv pris.

Vær opmærksom på at afbestillingsforsikringen kun er gyldig hvis den er tegnet inden du har købt rejsen.

HVAD SKAL DU VÆRE SÆRLIGT OPMÆRKSOM PÅ?

 

UNGDOM OP TIL 35 ÅR

Denne rejseforsikring for ungdom og rejseforsikring studerende dækker personer, der er under 35 år på afrejsetidspunktet.

FERIEKOMPENSATION

Vær opmærksom på, at denne forsikring ikke yder feriekompensation, som det er tilfældet for den dyrere såkaldte enkeltrejseforsikring voksen for personer over 35 år (vores almindelige rejseforsikring). Er du interesseret i en rejseforsikring med feriekompensation, skal du blot indtaste en alder over 35 i købsboksen på forsiden – så ændrer systemet automatisk produkt til voksenrejseforsikring (du indtaster din korrekte fødselsdato senere hen).

EKSISTERENDE LIDELSER

Hvis du har en eksisterende lidelse, er blevet opereret for nyligt, eller er i gang med et behandlingsforløb, skal du have en forhåndsgodkendelse.  Du kan se mere under FAQ eller i forsikringsbetingelserne. Du kan også læse mere om forhåndsgodkendelser her.

FORRETNINGSREJSER

Forretningsrejser er dækket under Ungdomsrejseforsikringen. Dog skal du være opmærksom på følgende punkter, som vi desværre ikke dækker:

  • Genstande brugt i erhvervsmæssig sammenhæng
  • Ansvar i erhvervsmæssig sammenhæng
  • Juridisk assistance i erhvervsmæssig sammenhæng

GRAVIDITET

Vær opmærksom på, at vi kun dækker udgifter til fødsel, behandling af ufødte børn, eller børn der er født for tidligt, indtil otte uger før termin. Der gælder flere særlige regler når du rejser som gravid. Læs om rejseforsikring og graviditet her.

SKIREJSER

Denne rejseforsikring dækker ikke skader, der er opstået på rejser, hvor du/I står på ski i mere end halvdelen af rejsens dage.

Hvis du skal på skiferie, må vi derfor henvise dig til en anden forsikringsudbyder, der tilbyder rejseforsikring for skirejser.

Skip to toolbar
echo "";