Vi bruger cookies. Anvender du safeaway.dk, accepterer du samtidig vores brug af disse cookies.Læs mere her eller luk besked: cookies

– Travel Insurance the right way
Køb direkte uden fordyrende mellemled

Forlæng din safeAway rejseforsikring før udrejse fra Danmark

Trin 3 – Udfyld anmodning om forlængelse

Hovedforsikret

Navn*

Alder*

Adresse*

Postnummer og by*

E-mail*

Telefonnummer*


Øvrige forsikrede

Navn Alder

Navn Alder

Navn Alder


Om rejsen

Destination/rute*

Rejsens formål* (vælg flere - hold Ctrl nede)

Andet formål:

Afrejsedato fra Danmark*

Planlagt hjemkomstdato*


Oplysninger om din eksisterende safeAway rejseforsikring

Hvad er dit nuværende policenummer hos os?*


Spørgsmål i forbindelse med forlængelsen

Fejler du noget på nuværende tidspunkt (eksisterende lidelser eller kroniske sygdomme)?*

Hvis ja, hvilken lidelse eller sygdom?

Er der faktorer eller forhold, du har kendskab til, der forøger risikoen for at du kommer til at anmelde en skade? Det kunne f.eks. være alvorlig sygdom i familien i Danmark eller lignende.*

Hvis ja, hvilke?


I hvilken periode ønsker du at være dækket i safeAway?

Startdato*

Slutdato*


Øvrige bemærkninger til anmodningen


Jeg erklærer på tro og love at mine oplysninger er korrekte, og at jeg straks vil kontakte safeAway, hvis der sker ændringer frem til forlængelsens ikrafttræden. Desuden forstår jeg at urigtige oplysninger vil betyde afvisning af min anmodning, og/eller have konsekvenser for min dækning.

Jeg er indforstået med at dette er en anmodning om forlængelse, og at forsikringen først træder i kraft, når jeg har modtaget en police. Tilsagn om forlængelse beror alene på safeAways vurdering af anmodningen, og safeAway forbeholder sig ret til at indhente yderligere oplysninger fra mig.

Jeg er indforstået med at en forlængelse koster kr. 150,- i gebyr.

Videre til værktøjslinje