Ungdomsrejseforsikring til alle under 35 år
Skal du læse i Australien eller USA, kræver universiteterne som regel, at du køber en forsikring gennem dem, for overhovedet at blive optaget. Dog er der visse ting du skal være opmærksom på i forbindelse med universiteternes egen forsikring: Hjemkaldelse er f.eks. ofte ikke inkluderet i disse forsikringer, så hvis en af dine kære bliver syg eller går bort, vil du ikke have mulighed for at få betalt flybilletten hjem. Det same gælder for hjemtransport, som kan blive en meget bekostelig affære, hvis du har behov for at blive fløjet til Danmark på f.eks. business class.
Hos safeAway tilbyder vi dig fuld dækning for en lavere pris end den, du typisk finder hos andre rejseforsikringsselskaber. Vi har en døgnbemandet, dansk alarmcentral, som varetages af Falck Global Assistance. Det giver dig tryghed på rejsen – og effektiv hjælp, hvis du skulle få brug for det.
Du kan læse mere om vores rejseforsikring til unge under 35 år, her
At blive syg i udlandet, kan blive en dyr affære. Se bare nedenstående eksempler:
Indlæggelse på intensivafdeling, pr. dag i USA: 40-50.000 DKK
Hofteoperation i Egypten: ca. 85.000 DKK
Ambulancefly fra Bangkok: ca. 550.000 DKK
Ambulancefly fra Grækenland: ca. 140.000 DKK
Brækket arm i Tyrkiet inkl. operation: 70-80.000 DKK
Diarre/maveonde i Tyrkiet: 7-8.000 DKK
Mellemørebetændelse i Tyrkiet: 6-7.000 DKK
Mange unge vælger at rejse rundt efter studierne er afsluttet og sætter derfor ikke altid en fast hjemrejsedato. Det er der som udgangspunkt intet i vejen med, så længe man husker at rejseforsikringen kun gælder til og med den dato den er bestilt og betalt. Det er muligt at bede om at få sin rejseforsikring forlænget, men det er ikke sikkert at dit ønske vil blive imødekommet.
For at undgå at stå uden rejseforsikring, anbefaler vi, at du tegner din rejseforsikring til den mulige ”bagkant” af din rejseperiode. Tager du hjem før tid, kan du så få den resterende sum tilbage, dog mod et gebyr på 250 kr.
Læs mere om dine muligheder i vores FAQ